Az Evminov Profilaktor® egy egyedi fejlesztésű, gyógyászati segédeszköz

Az Evminov gerinc-rehabilitációs pad ® 46 db fa alkatrészből áll!

A sílécekhez hasonló, szabadalmaztatott és védett gyártási technológiával, speciálisan előkészített és szárított, csomómentes fából készül. Ez biztosítja a torna során a megfelelő rugalmasságot és terhelhetőséget.

Az Evminov gerinc-rehabilitációs pad® terhelhetősége statikusan 600 kg, dinamikusan 140 kg. Ezt egy hagyományos "deszka" nem tudja utánozni, ezért más eszköz használata veszélyes lehet az Ön egészségére!

Egy merev felületen végzett hasonló mozgás nem javít, hanem ront a gerinc állapotán és sérülést is okozhat!

Edzőterem otthon, minimális helyigénnyel!

Az Evminov Profilaktor® egyszerű és mégis egyedülálló eszköz, amely szinte a legkisebb helyiségben is elfér. Az eszköz hosszúságát - mely 2,3 m–2,6 m között lehet - használójának testmagassága határozza meg. A pad szélességérő, pedig testsúly függvényében javaslunk dönteni. A függőlegesen felállított Profilaktor® támaszterületének megfelelő, azaz 4 х 45 cm területet foglal el, és a falra kell felszerelni. A speciális padot az egész család használhatja - gyerekek is -, de a méret kiválasztásánál a legmagasabb családtag testmagasságát kell figyelembe venni! A gyakorlatokhoz a profilaktort az adott feladathoz rendelt dőlésszögbe kell állítani.

Az Evminov padon végzett nyújtás egyrészt tehermentesíti a gerincet, másrészt a segítségével végzett, személyre szabott gyakorlatok edzik és regenerálják is a gerincet stabilizáló mély hátizmokat. Eleinte több nyújtás, kevesebb erősítés szerepel a programban, majd fokozatosan emelkedik a terhelés. Ezáltal fokozódik az anyagcsere és a sejtek tápanyagellátása, javulnak a gerinc strukturális funkciói, valamint megteremtődnek a porckorong regenerálódáshoz szükséges feltételek.

Már több évtizedes tapasztalatok bizonyítják, hogy ez a pad és a rajta végzett torna képes rá, hogy végleg megszabadítsa Önt a gerincfájdalmaktól, sőt, akár a porckorongsérvtől is!

Miért érdemes kipróbálni az Evminov módszert?
 • Praktikus, gazdaságos és biztos módszer a gerincbetegségek kezelésére
 • Otthon, önállóan is végezhető
 • Biztonságos
 • Az esetek többségében segít elkerülni a műtétet
 • Egyszerű és biztos módszer a gyermekkori gerincferdülés megelőzésében és kezelésében
 • Formálja az alakot
 • Növeli a magasságot, az izomerőt és állóképességet
 • Hatékony rehabilitációs módszer a műtétek utáni időszakban
Fotógaléria

Miben segít a GLISSON HUROK?

Az ülőmunka és a modern kommunikációs eszközök (telefon, tablet) helytelen tartása a nyaki gerincet sem kíméli; a tartósan görnyedt, merev nyaktartás hatására a nyaki gerinc melletti izmok bekeményednek, görcsössé és nyomásra érzékennyé válnak. Ez a nyak krónikus izomfájdalma mellett fejfájást, súlyosabb esetben szédülést is eredményezhet. A nyaki gerinccel kapcsolatos panaszokat is érdemes komolyan venni, mert hosszabb távon heves fájdalom, mozgáskorlátozottság és kényszertatás is kialakulhat.

 

Bár első pillantásra középkori kínzóeszköznek tűnik, a GLISSON HUROK egészen más célt szolgál, és az egyik leghatékonyabb eszköz a nyaki porckorongok degeneratív elváltozásai esetén. Ez a praktikus kis szerkezet a nyaki gerinc nyújtására és ezzel egyidejűleg a nyak mély izmainak edzésére hivatott. Ezáltal a vele végzett nyújtás és nyakizom erősítés teljes biztonsággal végezhető és a porckorongok folyadékfelvétele is megfelelő.

Segítségével napi 5-10 perces tornával remekül megelőzhetjük a nyaki gerinccel kapcsolatos problémák kialakulását.

Az eszköz az Evminov gerincrehabilitációs padtól függetlenül is rendelhető.

EVMINOV PAD RENDELÉS, BÉRLÉS

 • Pad vásárlásra az állapotfelmérés és személyre szabott kezelési terv összeállítását követően van lehetőség.
 • Többféle hosszúságban és szélességben elérhető.
 • Mahagóni vagy natúr fenyő színekben választható.

Fontos információ!

 Ha valaki másodkézből vásárol Evminov Profilaktort®, és nem vesz részt egy okleveles Evminov terapeuta által végzett állapotfelmérésen, annak érdekében, hogy egy szakember által összeállított, otthonában végezhető gyakorlatsort kapjon, úgy sérülés esetén, vagy az elmaradó gyógyulás miatt, a Spine Care Company Kft. és az Evminov gerincterapeuták semmiféle felelősséget nem vállalnak. Ugyanez igaz, az  Evminov Profilaktorként® árult, hamisított padokon végzett torna következtében keletkezett sérülések esetében is!  Az Evminov Profilaktor®  46 db fa alkatrészből áll. A sílécekhez hasonló, szabadalmaztatott és védett gyártási technológiával, speciálisan előkészített és szárított, csomómentes fából készül. Ez biztosítja a torna során a megfelelő rugalmasságot és terhelhetőséget. Terhelhetősége statikusan 600 kg, dinamikusan 140 kg. Ezt egy hagyományos "deszka" nem tudja utánozni, ezért más eszköz használata veszélyes lehet az egészségre!
Az Evminov gerinctorna számtalan esetben bizonyította már, hogy képes akár a porckorongsérvet is műtét nélkül gyógyítani, de a hatásossága a SZEMÉLYRE SZABOTTSÁGBAN rejlik. Ezért képezzük folyamatosan terapeutáinkat, hogy az ország egyre több pontján elérhető legyen az Evminov gerinctorna, melynek első lépése egy szakember által végzett állapotfelmérés. Kérjük, hogy ezeket mindenki vegye figyelembe és a saját egészsége érdekében tartsa be!
Terapeutáinkkal itt léphet kapcsolatba: http://www.evminov.hu/hu/terapeuta-kereso