• 2018-05-16 07:22:22
evminov-profilaktor-pad.png

Egy módszer sikerét mindig az bizonyítja a alegjobban, ha megjelenik a piacon a termék hamisítványa, vagy éppen valaki arra veszi a bátorságot, hogy arra bíztassa a megtévesztett vásárlókat, hogy a terápiához tartozó tornasor megtanulható az internetről! 

Ezért nagyon fontos, hogy leszögezzük a következőket:

Ha valaki másodkézből vásárol Evminov Profilaktort®, és nem vesz részt egy okleveles Evminov terapeuta által végzett állapotfelmérésen, annak érdekében, hogy egy szakember által összeállított, otthonában végezhető gyakorlatsort kapjon, úgy sérülés esetén, vagy az elmaradó gyógyulás miatt, a Spine Care Company Kft. és az Evminov gerincterapeuták semmiféle felelősséget nem vállalnak. Ugyanez igaz, az  Evminov Profilaktorként® árult, hamisított padokon végzett torna következtében keletkezett sérülések esetében is!  

Az Evminov Profilaktor®  46 db fa alkatrészből áll. A sílécekhez hasonló, szabadalmaztatott és védett gyártási technológiával, speciálisan előkészített és szárított, csomómentes fából készül. Ez biztosítja a torna során a megfelelő rugalmasságot és terhelhetőséget. Terhelhetősége statikusan 600 kg, dinamikusan 140 kg. Ezt egy hagyományos "deszka" nem tudja utánozni, ezért más eszköz használata veszélyes lehet az egészségre!


Az Evminov gerinctorna számtalan esetben bizonyította már, hogy képes akár a porckorongsérvet is műtét nélkül gyógyítani, de a hatékonysága a SZEMÉLYRE SZABOTTSÁGBAN rejlik. Ezért képezzük folyamatosan terapeutáinkat, hogy az ország egyre több pontján elérhető legyen az Evminov gerinctorna, melynek első lépése egy szakember által végzett állapotfelmérés. Kérjük, hogy ezeket mindenki vegye figyelembe és a saját egészsége érdekében tartsa be!
Terapeutáinkkal itt léphet kapcsolatba: http://www.evminov.hu/hu/terapeuta-kereso