Köszönjük az érdeklődésedet az Evminov módszer iránt!

Az Evminov gerinc-rehabilitáció egy Ukrajnában szabadalmaztatott egyedülálló módszer. Egy speciális gerinc-rehabilitációs padon - ún. Evminov Profilaktoron® – végzett gyógytorna, mely rendkívül hatékonyan kombinálja a gerinc regenerálódásához szükséges nyújtó és hátizom erősítő gyakorlatokat. Az Evminov gerincterápiát Ukrajnában, Oroszországban és Európa különböző országaiban már évtizedek óta rendkívül sikeresen és eredményesen alkalmazzák a különböző gerincproblémák – elsősorban a porckorongsérv – kezelésében. A tapasztalatok alapján az Evminov Profilaktor® rendszeres használatával már egy-két hónap alatt bizonyítottan jelentős javulás érhető el, egy éven belül pedig, akár műtét nélkül is teljes gyógyulás érhető el gerincpanaszok, - akár a porckorongsérv - esetén is. Porckorongsérv esetén a kezeléseket követő MR-vizsgálatok is igazolják a sérv 60-80%-os csökkenését, illetve a teljes eltűnését.

A módszer magyarországi képviselői Oleg Procenko és Kovácsi Gábor, a hálózat központja pedig Budapesten az V. kerületi Gerinc és Egészség Központban található. 2016-ban kezdtük a módszer hazai oktatását és töretlen az érdeklődés a kollégák részéről, ezért folyamatosan növekszik az Evminov gerincterápiával foglalkozó gyógytornászok, gyógymasszőrök, természetgyógyászok létszáma országszerte.

Porckorongsérves pácienst csak gyógytornász végzettségű Evminov terapeuta kezelhet, hiszen ez a gyógytornászok kompetenciakörébe tartozik. Kezükben az Evminov igazi gyógymóddá válhat, mellyel nagy biztonsággal lehet a tüneteket enyhíteni és a betegség kiváltó okait is megszüntetni. Egyéb mozgásszervi panaszok enyhítését, vagy a preventív kezeléseket minden, az Evminov módszert elsajátító terapeuta végezheti. A hálózati tagok létszámának növekedésével párhuzamosan kidolgoztunk egy rendszert, annak érdekében, hogy professzionális munkát tudjunk közösen végezni.

A képzésről:

A képzésünket 3 egymást követő napon tartjuk, a budapesti központunkban, alábbi tematika szerint:

  1. Anatómia és Evminov elmélet
  2. Az Evminov gerinctorna elméleti és gyakorlati oktatása

A képzés végén a kolléga minősített oklevelet szerez.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, és szeretnél többet megtudni a módszerről, vagy jelentkeznél a következő képzésünkre, írj e-mailt az info@evminov.hu címre!